Aarons heeft nooit een stylist of een visagist gebruikt. Hij maakte zijn carrière door wat hij noemde ‘aantrekkelijke mensen te fotograferen die aantrekkelijke dingen doen op aantrekkelijke plaatsen’.

Slim Aarons

(New York 1916 – New York 2006)

Slim Aarons diende als 18-jarige in het leger van de Verenigde Staten en werkte als fotograaf op West Point. In de Tweede Wereldoorlog diende hij als gevechtsfotograaf. Aarons zei eens dat het gevecht hem had geleerd dat het enige strand dat de moeite waard was om te landen “versierd is met mooie, halfnaakte meisjes die liggen te zonnen”.
Na de oorlog verhuisde Aarons naar Californië en begon daar met het fotograferen van beroemdheden. In Californië maakte hij zijn meest geprezen foto, Kings of Hollywood, gemaakt op Nieuwjaarsavond 1957 met Clark Gable, Van Heflin, Gary Cooper en James Stewart.
Aarons heeft nooit een stylist of een visagist gebruikt. Hij maakte zijn carrière door naar hij zei “aantrekkelijke mensen te fotograferen die aantrekkelijke dingen doen op aantrekkelijke plaatsen”.
In 1997 bezocht Mark Getty, de mede-oprichter van Getty Images, Aarons in zijn huis en kocht het volledige archief van Aarons.
In 2017 bracht filmmaker Fritz Mitchell een documentaire uit over Aarons, genaamd ‘Slim Aarons: The High Life’.